Vidi se zašto je Partizan prvi

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 19:14

"Vidi se zašto je Partizan prvi"

Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić rekao je posle poraza od Partizana (4:0) da je rezultat previsok i da se pokazalo na delu zašto su crno-beli prvi.

"Kad izgubiš 4:0 ne preostaje ti ništa drugo nego da čestitaš protivniku. Imali smo dva meča - jedan do 63. minuta kad smo bili ravnopravni, čak i bolji. Prvi šut u okvir gola i primili smo gol, sa druge strane Činedu je morao onu šansu da iskoristi. I onda u drugi šut Partizana u okvir gola i ponovo gol. Potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i crveni karton i tad je meč bio završen. Sad se vidi zašto je Partizan prvi, svaki put kazni grešku. Ponavljam, nismo zaslužili ovoliko da izgubimo, jer smo do 63. minuta bili ravnopravni", rekao je Dudić posle meča za TV Arena Sport.

Strelci za goste bili su Aldo Kalulu u prvom poluvremenu, u nastavku Nemanja Nikolić u dva navrata i Saldanja.

Radnički u nedelju dočekuje Mladost, dok će Partizan ugostiti Voždovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.