Videoton i Partizan: Rasprodato

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videoton i Partizan: Rasprodato

Mađarski klub saopštio da nema više ulaznica za revanš susret

Partizan i Videton prvi meč igraju u četvrtak u Beogradu. Međutim, mađarski klub je saopštio da će crno-beli u revanšu igrati pred punim tribinama. Sve karte za revanš meč su rasprodate.

MOZZART kvote 6513: Partizan - Videoton 1 (1,80), X (3,60), 2 (4,60)

Revaš susret se igra 24. avgusta, a putem klupskog sajta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Videoton je saopštio da karata za taj meč više nema. Tako da će šampion Srbije igrati pred krcatim tribinama stadiona u Felčutu.

Videoton je prošle nedelje počeo prodaju karata za navijače koji su bodrili klub u predhodna tri meča kvalifikacija, protiv Balzana, Nome Kaljua i Bordoa.

U ponedeljak je u prodaji bio preostali broj ulaznica i one su planule nakon tri sata.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.