Vesterman: Zaboravni Traore, hteo je u Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman: Zaboravni Traore, hteo je u Partizan

U Beograd je stigao još jedan Francuz – Ali Traore. Samo, u Crvenu zvezdu… Posle osmeha, Vesterman je prokomentarisao dolazak iskusnog centra:
Sjajan igrač, Zvezda je dobila veliko pojačanje. Takođe, odličan je za atmosferu u ekipi, uvek se šali, sjajan saigrač. Zvezda će biti jača, ali
Dolazak Vestermana u Partizan Traore je na sav glas pozdravio?
Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je rekao da, kada bi bio u mojim godinama i kada bi mu se pružila šansa da igra u Partizanu, bez razmišljanja bi došao. Izgleda da je to zaboravio – kroz smeh je kazao Vesterman.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vesterman: Zaboravni Traore, hteo je u Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2012, 09:46

U Beograd je stigao još jedan Francuz – Ali Traore. Samo, u Crvenu zvezdu… Posle osmeha, Vesterman je prokomentarisao dolazak iskusnog centra: "Sjajan igrač, Zvezda je dobila veliko pojačanje. Takođe, odličan je za atmosferu u ekipi, uvek se šali, sjajan saigrač. Zvezda će biti jača, ali…...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.