Vesnik uklonjen sa sajta - Partizan se ograđuje? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Vesnik' uklonjen sa sajta - Partizan se ograđuje? (video)

Fudbalski klub Partizan odlučio je da ukloni 88. epizodu emisije "Partizanov vesnik" sa zvaničnog klupskog sajta.

Centralna informativna emisija TV Partizan koja nosi naziv "Partizanov vesnik" izazvala je veliku buru tokom jučerašnjeg dana, a sve zbog stavova koje je u komentaru izrekao voditelj Željko Pantić.

Uvodni deo 88. epizode "Partizanovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vesnika" bio je posevećen dešavanjima u domaćem fudbalu tokom tekuće sezone, a Željko Pantić je izrekao teške reči na račun Crvene zvezde.

Više o tome mogli ste da čitate OVDE!

To što je voditelj "Vesnika" konstatovao da sezona u kojoj je FK Obilić osvojio šampionsku titulu odlazi u zaborav, aludirajući pritom na to da se Zvezda bavi nameštanjem utakmica, očito se nije svidelo svima u Partizanu.

Zbog toga je u toku dana odlučeno da pomenuta epizoda "Partizanovog vesnika" bude uklonjena sa zvaničnog klupskog sajta što je očekivano izazvalo negodovanje među navijačima.

Na društvenim mrežama mogu se naći komentari u kojima se klupskim čelnicima spočitava što je poslednja epizoda uklonjena sa sajta jer se Partizan na taj način praktično ogradio od komentara Željka Pantića.

Pomenuta epizoda "Partizanovog vesnika" i dalje se nalazi na "You Tube" kanalu "Danas Conference Center-a" tako da je i dalje moguće odgledati je i videti šta je izazvalo reakciju Partizana.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.