Veslači Partizana najbolji na prvenstvu države

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veslači Partizana najbolji na prvenstvu države

Veslači Partizana osvojili su 19 medalja i u ukupnom plasmanu ubedljivo osvojili prvo mesto na državnnom prvenstvu. U nedelju je na Adi Cuigalnliji održan drugi dan državnog prvenstva u veslanju na kojem su se za medalje na najjačem domaćem veslačkom takmičenju borili kadeti i seniori.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Veslači Partizana najbolji na državnom prvenstvu

Izvor: Kurir, 23.Sep.2012

Drugog dana prvenstva Srbije za medalje su borili kadeti i seniori, a Partizan je nastavio dominaciju u klupskom veslanju..BEOGRAD - Veslači Partizana osvojili su 19 medalja i u ukupnom plasmanu ubedljivo osvojili prvo mesto na državnom prvenstvu, koje je ovog vikenda održano na Adi Ciganliji...Crno-beli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.