Veseli od avgusta ponovo u Partizanu!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veseli od avgusta ponovo u Partizanu!

Ljubimac navijača Partizana, Jan Veseli, vratiće se ovog leta u Partizan.

Nakon jučerašnjeg proglašenja lokauta u NBA ligi, početak nove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta je vrlo neizvestan pa se igrači vraćaju u Evropu kako bi nastavili sa treninzima i ostali u formi.

Još jedan odlazak iz Partizana u Fenerbahče!

Partizan dovodi mladog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz Hemofarma?

Strastveni poljubac Veselog i devojke VIDEO

"Čarobnjak" Veseli: Sav sam na mamu VIDEO

Češki reprezentativac je izabran kao šesti pik na ovogodišnjem draftu i u novoj sezoni nosiće dres Vašingtona, ali će već od avgusta biti u dresu Partizana.

Doduše, za početak će samo trenirati, a u zavisnosti od rešavanja situacije u NBA, možda i odigrati neki zvaničan meč u dresu sa voljenim grbom.

- Sigurno je da će Jan trenirati s nama od avgusta, a sada, koliko će ostati u klubu, videćemo... Za sada niko u klubu ne razmišlja o tome da zaigra za nas na početku sezone, ali ko zna - izjavio je sportski direktor Partizana, Dragan Todorić.

FOTO: Blic

(Alo)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vašington

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Veseli od avgusta opet u Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2011

Češki internacionalac Jan Veseli, ljubimac Partizanovih navijača, od jeseni će ponovo nositi crno-beli dres...Još ranije je novi igrač Vašingtona izrazio želju da se sa bivšim saigračima priprema za NBA, ali sada, kada je "preko bare“ stupio na snagu lok-aut, vrlo moguće je da će još neki...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.