Veseli: Novicki kao inspiracija

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veseli: Novicki kao inspiracija

Jan Veseli, šesti pik Vizardsa sa nedavnog drafta, predstavljen je u Vašingtonu. Sjajni krilni igrač Partizana u minulim sezonama istakao je da je srećan zbog prelaska u tabor Čarobnjaka.

– Zadovoljan sam zbog dolaska u Vašington. Upoznao sam vlasnika Teda Leonsisa, trenera Flipa Saundersa i ostale zvaničnike novog kluba. Znam da su Vizardsi pratili moje partije u prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << par godina. Verujem da ću dobiti šansu u ruki sezoni iako je konkurencija na krilnim pozicijama jaka – istakao je Veseli.

Čelnici Čarobnjaka su pomenuli da je mladi Čeh stekao veliko iskustvo u Evroligi i da je stigao u elitnu ligu kao kvalitetan igrač. Velelog su predstavili kao „Letećeg Čeha“, govorili su o njegovom proseku u Srbiji nešto više od 10 poena i četiri skoka. Najavili su da mora da napreduje u šutu sa distance, to je za očigledno za Jana glavni zadatak tokom leta, uoči ruki sezone.
– Dirk Novicki je za mene inspiracija. Pažljivo sam kao klinac gledao njegove mečeve, sada ću imati priliku da igram protiv lidera Dalasa, NBA šampiona. I dalje ću moći da mnogo naučim od nemačkog asa – istakao je Veseli.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veseli predstavljen u Vašingtonu

Izvor: B92, 28.Jun.2011, 00:10

Novi igrač Vašington Vizardsa Jan Veseli i zvanično je predstavljen kao najnoviji igrač tima iz prestonice SAD...Veseli je kao šesti pik draftovan od Vizardsa. "Srećan sam što sam ovde. Nadao sam se da će me Vizardsi odabrati", rekao je Čeh na predstavljanju..."Ovo je veliki dan za nas. Jan...

Nastavak na B92...

Veseli predstavljen u Vašingtonu, prošlogodišnji prvi pik oduševljen

Izvor: Blic, 28.Jun.2011

Jan Veseli je u Vašingtonu predstavljen kao novo pojačanje Vizardsa koji su dosadašnjeg košarkaša Partizana izabrali kao šestog pika na ovogodišnjem NBA draftu..."Srećan sam što sam ovde. I nadao sam se da će me Vašington odabrati”, rekao je Veseli na zvaničnom predstavljanju...Pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.