Veseli: Iznenađen sam odlukom Željka Obradovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 16:28

Veseli: Iznenađen sam odlukom Željka Obradovića

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli izjavio je da je odluka Željka Obradovića da se vrati u Partizan veoma iznenađujuća, ali da se raduje da vidi kako će tim izgledati ove sezone.

"Čudno je, proveo sam šest godina sa njim, ali to je život. Nemoguće je da neko bude sa istim timom 20 godina. Mislim da mu je trebao odmor. Ovo će biti dobar izazov za njega. Iskreno, bio sam iznenađen ovom odlukom. Razumem prihvatanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izazova, ali i dalje sam iznenađen. Radujem se da vidim kako će ući u novu sezonu" , rekao je Veseli za Basket Njuz.

Reprezentativac Češke (31) dres Partizana je nosio tri godine, a u turski Fenerbahče je prešao 2014. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veseli: Iznenađen sam odlukom Željka Obradovića

Izvor: RTS, 23.Sep.2021

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli izjavio je da je odluka Željka Obradovića da se vrati u Partizan veoma iznenađujuća, ali da se raduje da vidi kako će tim izgledati ove sezone. . Veseli je u Partizan stigao 2008. godine, sa 18 godina, došao je iz slovenačkog Geoplin...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.