Vermezović ljut kao ris: Ovo ničemu ne vodi!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović ljut kao ris: Ovo ničemu ne vodi!

Vladimir Vermezović je protiv Admire ponovo igrao sa dva špica, ali je promenio odbranu.
Probali smo kombinaciju Stanković-Ivanov, jer je Miljković suspendovan dve utakmice, Raduje me povratak Ninkovića, bio je aktivniji nego na prethodnim mečevima, a Marko Šćepović je pokazao da potezom može da reši utakmicu – rekao je trener Partizana.
Osvrnuo se Vermezović i na nervozu igrača, posebno Mitrovića.
Imaćemo sastanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ovo ne vodi ničemu. Ovdašnje sudije imaju čudan kriterijum, ali ne mogu igrači da komentarišu svaku odluku. Biće situacija kad će ih sudije sve razumeti, a ono što su izgovorili protiv Admire je više nego za crveni karton – realan je trener Partizana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vermezović: Ovakvo ponašanje igrača stvarno ne vodi ničemu

Izvor: Blic, 02.Feb.2013, 10:20

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ima priličan problem kako da obuzda svoje igrače u situcijama kada su nezadovoljni na terenu...To ponašanje se na delu videlo i u remiju sa Admirom Vaker (1:1) tokom kog je nekoliko prvotimaca srpskog šampiona imalo žučne rasprave sa sudijom, a naročito...

Nastavak na Blic...

Vermezović kaznio Mitrovića i Ninkovića sa po 500 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Feb.2013

Pokušao je trener Partizana Vladimir Vermezović kritikama da promeni ponašanje pojedinih prvotimaca, pre svega onih najmlađih. Verovao je da će lepa reč pomoći, ali očigledno je da se prevario.. Najviše problema zadavali su mu Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković. Upravo su ova dvojica igrača...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.