Vermezović: Znao sam da Smiljanić izlazi

Izvor: Kurir, 08.Feb.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Znao sam da Smiljanić izlazi

Ispostavilo se da 80 odsto informacija nisu tačne, kaže trener Partizana

Trener Partizana Vladimir Vermezović, kaže da je i u vreme kada Milan Smiljanić nije bio licenciran dobijao uglavnom lažne informacije da je fudbaler viden ovde ili onde.

“Nikad nisam osporavao Lolino znanje i odnos prema obavezama, ali sam dobijao SMS poruke sa nepoznatih brojeva gde izlazi, a ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se da 80 odsto informacija nisu tačne. Nikad nije napravio incident, a imao je pravo da se buni što nije licenciran. Kad je zauzeo mesto u timu bio sam siguran da ga neće ispustiti. Voli klub do fanatizma, to moram da iskoristim”, rekao Vermezović za Sportski žurnal.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.