Vermezović: Velika škola za našu mladost

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Velika škola za našu mladost

Da prvo poluvreme traje kraće, a drugo počinje kasnije, možda bi Partizan iz Rusije doneo povoljniji rezultat. Ovako, dva propusta odbrane, kad im vreme nije, okrenula su meč na vodenicu favorita.
- U pojedinim delovima smo igrali sasvim korektno, šteta je samo što smo primili golove krajem prvog i početkom drugog dela. Bila je ovo velika škola za mlade fudbalere, nadam se da su nešto naučili – rekao je Vladimir Vermezović.
Trener crno-belih složio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se sa ocenom izveštača da je njegovim fudbalerima nedostajalo i malo više hrabrosti, naročito u situaciji pre pogotka Karadeniza.
- Poraz nije slučajan. Znali smo i pre meča da je Rubin jači od nas. Za to što nismo imali hrabrosti platili smo danak neiskustvu. Igrali smo protiv najbolje ekipe od mog povratka u Partizan. Normalno je da se neki mlađi igrači ne ponašaju isto kao stariji, jer su neki do juče igrali u trećem rangu takmičenja.
Vermezović je izneo niz pohvala na račun Rubina, istakavši da je reč o „jednom od najboljih timova Rusije i Evrope”.
- Došli smo da pokažemo deo repertoara, u delu susreta smo u tome i uspeli. Za pobedu je, ipak, bilo potrebno da Rusi imaju loš dan, a mi budemo u najboljem mogućem izdanju. Nije se desilo ni jedno, ni drugo. Pričao sam da bismo možda mogli da iznenadimo domaćina ukoliko nas budu potcenili, ali oni su izveli isti tim koji je ubedljivo savladao Rostov i tako pokazali koliko su ozbiljni. Ovo iskustvo će dobro doći našim mladim igračima. Ima još da se igra, svaki meč je nova prilika, tražićemo šansu u nekom drugom susretu. Možda u revanšu bude bolje.
U drugoj utakmici druog kola Grupe H Inter je slavio na gostovanju Nefčiju, ali stručni štab Partizana kao da se ne obazire na rezultat duela u Bakuu.
- Mi ćemo tražiti šansu u svakoj utakmici, da srušimo neugodnu tradiciju, biće još prilika za tako nešto – završio je Vladimir Vermezović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.