Vermezović: Treba očekivati samo pobedu Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Treba očekivati samo pobedu Partizana

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da u predstojećoj utakmici protiv Donjeg Srema treba očekivati samo pobedu njegovog tima koji će se revanširati protivniku za poraz iz prvog dela prvenstva.

Revanširaćemo se Donjem Sremu za poraz u prvom delu - Vladimir Vermezović

 

 

"Za nas je sutra pravi početak. Znamo kako smo prošli u prvom delu prvenstva i trudućemo se da im vratimo pravom merom. Tada je bio naš slab dan kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo pretrpeli jedan od ukupno dva poraza u jesenjem delu prvenstva. Mojim igračima veći motiv ne treba", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

 

Trener Partizana je rekao da je ekipa na okupu i da je Aleksandar Mitrović prošao sve testove i da će biti u ekipi.

 

Partizan će sutra od 19 sati dočekati ekipu Donjeg Srema u 17. kolu Super lige Srbije. U drugom kolu jesenjeg dela prvenstva u Novom Sadu Donji Srem je pobedio sa 2:1. Trener Partizana rekao je da je Donji Srem promenio ekipu u odnosu na utakmicu iz prvog dela i da u svojoj ekipi ima nekoliko kvalitetnih mladih igrača, ali je dodao da je njegova ekipa favorit.

 

"Situacija na tabeli je takva da nam daje za pravo da se osećamo kao favoriti i ne bežimo od toga. Neće nam nedostajati psihološkog motiva, trudićemo se da prvenstvo počnemo na najvišem nivou. Videli ste rezultate u sredu, sve je moguće, ali osim pobede Partizana ne bi trebalo očekivati ništa drugo", rekao je trener crno-belih.

 

Upitan da prokomentariše pisanje na forumima da je uprava kluba tokom priprema u Turskoj kontaktirala jednog stranog trenera, Vermezović je rekao da je to pitanje za čelnike kluba.

 

"Ne razmišljam o tome, to je pitanje za njih. Svašta se piše po forumima i to me neinteresuje. Ako je to neko radio iza mojih leđa neka služi njemu na čast, a da li je ili nije, ja u to ne zalazim", rekao je Vermezović.

 

Utakmica protiv Donjeg Srema biće prvi meč crno-belih u prolećnom delu prvenstva, pošto je zbog lošeg terena otkazana utakmica sa BSK-om, planirana za utorak.

 

Partizan je prvi na tabeli sa 37 bodova, ima tri boda više, ali i utakmicu manje od Crvene zvezde, dok je Donji Srem na 12. mestu sa 16 bodova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.