Vermezović: Bez ljubomore, svi smo na istom zadatku

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Bez ljubomore, svi smo na istom zadatku

Nije gužva za startere – jeste za „rezerviste”. Da se danas nastavlja prvenstvo tačno bi se znalo ko će od Partizanovih fudbalera na teren u Borči, veći bi problem bio poređati ostatak crno–belih na klupu pre početka meča sa BSK–om.
Zna se kostur tima, Saša Ilić će voditi Partizan u pohodu na šestu uzastopnu titulu, a raduje me izuzetna konkurencija ne za prvih 11, već 18 mesta u protokolu. Nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da neće biti ljubomore i zajedljivosti, svi smo na istom zadatku – rekao je Vladimir Vermezović na kraju druge faze priprema u Beleku.
Ko će biti štoper, Ostojić i Tomašević su povređeni, a Miljković je, kao alternativa, suspendovan?
Ostojić je sebi napravio medveđu uslugu prećutavši povredu na Tari, njegov problem ćemo morati duže da rešavamo. Kao što mogu dva dešnjaka da budu par, tako mogu i dva levonoga štopera. Zato, ako se ne oporavi Miloš, tu je Voja Stanković.
Zašto ste tokom priprema menjali formaciju, sa 4–1–3–2 prešli na 4–2–3–1?
U poslednja dva meča nedostajali su nam napadači reprezentativnog kalibra, ostali smo samo sa Kojićem, koji je fenomenalan. Ne bih voleo da se uobrazi posle mojih reči, ali raspolažem informacijama da je stabilna ličnost. Pripremne utakmice su jače od većine u Super ligi, sigurno ćemo igrati sa dva napadača.
Pretpostavljamo, Markom Šćepovićem i Aleksandrom Mitrovićem, uz Lazara Markovića na boku?
Pokazalo se da tako mogu da igraju protiv Spartak Zlatibor vode, dobro su funkcionisali dok se nisu morili. I protiv Đangsua su Mitar i Šćepa bili jako dobri, sreća moja što mi Kojić i Luka ostavljaju prostor za kombinacije… Naši napadači mogu da naprave dosta zla protivnicima.
Gledajte Sašu, ne Balotelija
Zagazio je Saša Ilić u 36. godinu, ali igra kao mladić. Potvrdila je to i provera sa Šandongom, posle koje je ga je Radomir Antić nahvalio na sva usta.
Održao je čas fudbala mlađim igračima, trebalo bi da gledaju njega, a ne Balotelija. Ako odluči da u junu završi karijeru predložiću da mu daju novi ugovor samo da sedi s nama na klupi, jer ova ekipa sa Sašom i bez njega nije ista.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.