Vermez: Babović će igrati na poziciji Pirla

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jul.2012, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermez: Babović će igrati na poziciji Pirla

Nahvalio je Mark Miler Stefana Babovića, uporedio zamenika Partizanovog kapitena sa Andreom Pirlom, rekao da je upravo on napravio razliku u prvom meču, a pred revanš izmamio osmeh na licu veziste crno-belih.
- Ko ne voli da bude hvaljen ne zaslužuje da živi. Volim i ja da dobijem kompliment, drago mi je zbog reči trenera Valete, pogotovu ako se zna da sam ovde na meti kritika, često neopravdanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – pričao je Stefan Babović.
Odmah zatim usledilo je pitanje Vladimiru Vermezoviću na koju će poziciju poslati Babovića: zadnjeg veznog kao na pripremama ili centralnog u manevru, iza napadača, kao pre sedam dana.
- Stefan će igrati na poziciji Pirla – osmehnuo se i šef struke Partizana.
Više od 90 posto posla okončano je u gostima, ostalo je još pred Grobarima da se overi karta za Kipar, ali…
- Nije prvak Malte za potcenjivanje, pričao nam je i Slaven Bilić, tokom priprema, kako je tamošnja reprezentacija nadigrala Hrvatsku 3:1, zato ne smemo da dozvolimo opuštanje. Uverili smo se u prvom meču da su igrači Valete hitri, brzi, doduše i sporiji u odbrani. U prvom meču savladali smo ih zahvaljujući agresiji, vraćajući izgubljenu loptu odmah u naš posed, pokušaćemo isti recept da primeniti i u Beogradu – dodao je Babović.
Lajtmotiv susreta u Humskoj smešten je u dve reči – zabranjeno opuštanje.
- Mifsud i Deni, brzi igrači, niskog težišta, glavni su aduti Valete. Sve znamo ne samo o njima, nego i svim drugim fudbalerima sa Malte, saveti šefa Vermezovića rezultirali su ubedljivom trijumfom, a verujem da ćemo ponoviti ozbiljan pristup. Nismo ovde da se igramo, zabavljamo, fudbal nam je najpre posao i zato ga ozbiljno shvatamo – opomenuo je Babović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.