Venecija bolja od Tofaša!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecija bolja od Tofaša!

Ekipa Venecije uspela je da savlada Tofaš i da tako stigne do prve pobede.

Prva pobeda Venecije u Evrokupu.

Ekipa Valtera De Rafaelea je slavila protiv Tofaša koji je zabeležio i drugi poraz u ovom takmičenju nakon što su bili poraženi i od Partizana u Beogradu.

Venecija je slavila rezultatom 76:65.

Tofaš je vodio samo do sredine prve deonice kada je Venecija preuzela primat i na kraju je završila utakmicu sa dvocifrenom prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je bio slučaj veći deo meča.

Ostin Dej je bio najefikasniji sa 15 poena, Bramos je imao 14. Na drugoj strani Devin Vilijams je upisao 28 poena, ali niko nije imao da ga prati.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lokomotiva odlična, preti Partizanu na terenu!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019

Lokomotiva uspela da savlada Limož...Ekipa Lokomotive je uspela da savlada Limož u okviru trećeg kola grupe B na svom terenu rezultatom 86:75...Bilo je prilično neizvesno do poslednje deonice, ekipe su se smenjivale u prednosti, a onda je domaći tim uspeo da furiozno završi utakmicu...Od 74:71...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.