Veljković upozorava Pevce na vruć teren u Humskoj

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljković upozorava Pevce na vruć teren u Humskoj

Sutra se igra meč prvog kola Lige Evrope Partizan – Totenhem, a Englezi u potrazi za informacijama o našem predstavniku nisu morali da idu daleko jer u njihovim redovima igra Srbin Miloš Veljković.

Defanzivac je prošle nedelje igrao za mladu reprezentaciju Srbije i izborio mesto u baražu, a sajtu Totenhema je otkrio da njegovi saigrači iz nacionalnog tima Andrija Živković i Nemanja Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predstavljaju veliku snagu crno-belih.

„Nemanja i Andrija su veoma dobri mladi igrači i oni su veoma važni za Partizan. Razgovarao sam sa njima prošle nedelje i raduju se ovoj utakmici. Partizan je veliki klub u Srbiji, imaju jaku podršku i često su bili šampioni“, objasnio je Veljković.

Mladi fudbaler je otkrio i koje je glavno oružje srpskih klubova, kao i da se on takođe raduje ovom meču.

„Partizan i Crvena zvezda su posebno jaki kod kuće. Biće to veliki izazov za nas. Idem u Srbiju svakog leta na odmor i jedva čekam ovaj meč“, dodao je Veljković.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VELJKOVIĆ UPOZORAVA SAIGRAČE: Partizan je posebno jak na domaćem terenu

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014

LONDON - Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Totenhema Miloš Veljković rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana na startu grupne faze Lige Evrope..."Partizan je veliki klub, jedan od najboljih u Srbiji. Ima veliku podršku navijača i mnogo osvojenih titula. Posebno je jak na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.