Veliki posao Radničkog - bio je želja Partizana i Zvezde, sada stigao u Niš!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2020, 13:37

Veliki posao Radničkog - bio je želja Partizana i Zvezde, sada stigao u Niš!

"Požurio" na megdan sa timom iz Bačke Topole.

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je danas veliko pojačanje, pošto je potpisao ugovor sa levim bekom Markom Momčilovićem.

"Moja očekivanja u Radničkom su velika. Došao sam da svojim iskustvom pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve i da se naredne sezone vrati na medjunarodnu scenu. Klub je odlično organizovan na svim nivoima, imamo dobru ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa pravim spojem mladosti i iskustva. Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju", rekao je Momčilović na predstavljanju.

Momčilović (33) je do sada igrao u Rumuniji za FCSB (Steaua), u kom je od 2016. godine nastupio 72 puta, uz sedam golova.

Pre toga je tri godine igrao za ekipu Panduri, a u Srbiji je nastupao za Javor iz Ivanjice.

"Dugo sam bio u inostranstvu i drago mi je što sam se vratio u Srbiju i što ću imati priliku da se ponovo dokazujem u svojoj zemlji", istakao je Momčilović.

On će imati pravo nastupa već protiv TSC-a u sedmom kolu Superlige Srbije.

"Na raspolaganju sam stručnom štabu koji će odlučiti da li će me odmah 'baciti u vatru'. Imamo odličan tim, sviđa mi se kako Radnički igra i stil koji forsira trener Radoslav Batak, tako da neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali nemamo razloga za strah. Ekipa je spremna i svi se nadamo dobrom rezultatu", kazao je Momčilović.

Donedavno se spominjao kao velika želja Partizana, u jednom trenutku interesovanje je pokazala i Crvena zvezda, a sada se konačno vratio u Srbiju i to u Niš.

Radnički će sutra od 17.00 gostovati ekipi TSC u Senti koja nakon toga u Ligi Evrope dočekuje upravo FCSB.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.