Velika želja Partizana ipak u Crvenoj zvezdi?

Izvor: B92, 28.Jul.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika želja Partizana ipak u Crvenoj zvezdi?

Nikola Radičević, koji se u nekoliko navarata spominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, blizu je dolaska u Crvenu zvezdu, prenose beogradski mediji.

Dvadesettrogodišnji plej je leto proveo trenirajući za Denver Nagetsima, u čijim se planovima za budućnost nalazi, ali trenutno nisu u mogućnosti da mu ponude ugovor.

Ponikao je u čačanskom Borcu, potom se kratko zadržao u mlađim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kategorijama upravo crno-belih, dok je poslednji pet sezona bio prvi organizator igre španske Sevilje (nekada Kahasola, a od prošle sezone Real Betisa).

Srpski i regionalni šampion napokon može da krene u totalnu rekonstrukciju tima, pošto je u sredu ukinuta zabrana FIBA za registrovanje novih igrača (BAT), kada je isplaćena poslednja rata dugovanja bivšem igraču kluba Galu Mekelu.

Na Malom Kalemegdanu su u odnosu na prošlu sezonu ostali samo Branko Lazić, Milko Bjelica i Ognjen Dobrić, kao i nekolicina mladih igrača, dok je otišao gotovo ceo tim – Stefan Jović, Luka Mitrović, Marko Simonović, Čarls Dženkins, Ognjen Kuzmić i Marko Gudurić ostvarili su značajne transfere, dok su Nejtu Voltersu i Dionu Vejtersu istekli ugovori.

Takođe, došlo je i do promene na klupi, posle četiri godine i tri meseca na njoj više neće sedeti Dejan Radonjić, a u trenera prvog tima promovisan je Dušan Alimpijević, koji je prošle sezone predvodio FMP Železnik.

Novi prvotimci okupiće se već petog avgusta, dok ih dva dana kasnije čeka učešće na veoma jakom turniru, pa nije nerealno očekivati da u Zvezdu u narednim danima stigne značajan broj pojačanja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.