Velika internet akcija Grobara: Verujem u Duška Vujoševića (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika internet akcija Grobara: Verujem u Duška Vujoševića (FOTO)

Navijači Partizana žele legendarnog trenera ponovo na klupi

Razočarani rezultatima i igrama košarkaša u aktuelnoj sezoni, navijači Partizana sve češće pominju - Duška Vujoševića. Kako zbog njegovih trenerskih kvaliteta, tako i načina na koji je predstavljao crno-bele i borio se za njihove interese.

A kako klubu iz Humske 1 ne ide, Grobari su pokrenuli internet akciju u kojoj žele >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da pokažu koliko im je stalo da se trofejni trener vrati na klupu slavnog kluba. Po ugledu na pre bezmalo dve godine osmišljenu kapmanju sa fudbalskog terena - „čekamo titulu“ i njen pandan „ne damo titulu“ - navijači Partizana putem društvenih mreža šire akciju „Za Duleta“.

Ona je osmišljena tako da što više pristalica Partizana, različitog starosnog uzrasta, napiše poruku u kojoj će napisati koliko ima godina, ali koja će se završiti rečima: „Verujem u Duška Vujoševića“.

Neki su bili izuzetno kreativni, pa su u akciju uključili i pse, pozdravljajući Vujoševićevu privrženost ka tim životinjama.

Uostalom pogledajte sami...

Šta o aktuelnim deševanjima u Partizanu misli Duško Vujošević pročitajte u novogodišnjem intervjuu MOZZART Sportu, a kako je njegovu letošnju smenu i postavljenje Petra Božića obrazložio predsednik crno-belih Nikola Peković pročitajte OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.