Veličković još godinu u Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković još godinu u Partizanu

Krilni centar kaže da je njegov odnos s "crno-belima" čvršći od bilo kojeg ugovora.

Iskusni košarkaš će i naredne sezone kao kapiten predvoditi Partizan. Veličković (32), treći po broju utakmica u istoriji "crno-belih", potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

- Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost - rekao je Veličković za klupski sajt.

Ističe da jedva čeka početak priprema.

- Važnije od ugovora je da u ponedeljak krećemo sa radom, da su nam ambicije na nivou renomea kluba i da znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija - poručio je on.

Veličković startuje treću sezonu u drugom mandatu u dresu Partizana, a nastupao je i za Real Madrid, Megu, Bamberg i Trabzon.

Novi ugovor za NovicaV12! https://t.co/wvOOCbH2Di#ABALiga #7DaysEuroCup #MiSmoSpremni #KKPartizan pic.twitter.com/QK50v2Mdyl— KK Partizan NIS (PartizanBC) August 10, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.