Veličković: Imali smo šut za pobedu…

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Imali smo šut za pobedu…

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković posle poraza od Crvene zvezde u večitom derbiju sa 70:68 u ABA ligi žali za ispuštenom prilikom u finišu za trijumf.
"Očekivali smo ovako tešku utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Imali smo šut za pobedu, nije ušao...Imamo još dve utakmice, gde ćemo pokušati da potvrdimo formu i dobijemo ih, ali i sačekamo polufinale spremni", rekao je Veličković novinarima posle meča.

Krilni košarkaš se osvrnuo i na neefikasnu igru tokom meča.
"Obe ekipe su igrale dobru odbranu, gde uopšte nije lako dati koš. A i na derbijima je pritisak veći, to je utakmica koja nosi najviše kontakata", zaključio je Veličković.
Trijumfom Zvezde gotovo izvesno gledaće se večiti derbi u polufinalu plej-ofa ABA lige, pošto je Partizan na četvrtom mestu dva kola pre kraja regularnog dela.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.