Veličković: Biće težak meč, nema favorita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2020, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Biće težak meč, nema favorita

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković ocenio je da u večerašnjem finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv Crvene zvezde nema favorita.

Crno-beli su sinoć u polufinalu pobedili FMP i zakazali duel s večitim rivalom, u kome će braniti trofej osvojen prošle godine.

"Teška utakmica, dosta smo se mučili prvo poluvreme. Samo energija i da radimo samo ono gde smo najbolji, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da smo našli odgovore na njihovu igru. Čestitam saigračima, posebno Koriju i Birčeviću. Smogli su snage, bili na terenu. Čestitao bih FMP-u na fer i korektnoj igri", rekao je Veličković.

Finale Kupa igra se večeras od 21 sata.

"U derbiju nema favorita, sigurno je da se očekuje jako težak meč. Derbi k'o derbi, hala će biti puna. Atmosfera koja je specifična, jer derbi u Kupu, derbi nije kao pre desetak godina gde je sve bilo podeljeno. Ovo je sada gde je pola-pola, sigurno je uživanje igrati. Očekujemo da damo maksimum i da bolji pobedi", zaključio je Veličković.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.