Veličanstven doček košarkaša Partizana u Laktašima VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 01:18

Veličanstven doček košarkaša Partizana u Laktašima VIDEO

Košarkaši Partizana u nedelju očekuje utakmica protiv Igokee u sklopu 20. kola ABA lige.

Kao po običaju kada Partizan igra utakmice uvek bude velika podrška i uvak hala bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Tako je bilo i sada, ali na dočeku košarkaša Partizana koji su autobusom stigli ispred hotela, gde je bilo mnogo navijača crno-belih koji su hteli da se slikaju sa košarkašima Paritzana i da im pruže podršku.

Ona je sada igračima Željka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obradovića preko potrebna, jer je Partizan u seriji od pet poraza u oba takmičenja.

Partizan je poražen u poslednja dva meča u ABA ligi, od Crvene zvezde i Splita, tako da je pobeda u Laktašima preko potrebna pred Kup Radivoja Koraća koji je na programu od 14. do 17. februara u NIšu.

Utakmica Partizana i Igokee na programu je 11. februara od 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doček za Partizan u Laktašima (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2024

Košarkaši Partizana sinoć su doputovali u Laktaše, na megdan Igokei u 20. kolu ABA lige, a doček za Željka Obradovića i ekipu bio je "vatren".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.