Večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 08:04

"Večiti" derbi u polufinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana, Crvene zvezde, Čukaričkog i Vojvodine igraju polufinalne mečeve Kupa Srbije. Tok utakmica i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Prvi finaslista biće poznat posle susreta Čukaričkog i Vojvodine, koji počinje u 17 sati na stadionu na Banovom brdu, dok će se u borbi za trofej naći i pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "večitog" derbija, koji je na programu od 20 sati na stadionu Partizana.

Trener crno-belih Savo Milošević pred današnjih duel sa Zvezdom rekao je da će detalji odlučiti meč i da će pobedi biti bliži onaj ko prvi postigne gol.
Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković rekao je da njegov tim ima samo jedan cilj i da će postavom pokušati da iznenadi rivala.
Prvi će o finalisti odlučivati duel Čuakričkog i Vojvodine od 17.00 na stadionu na Banovom brdu, a večiti rivali će od 20.00 odmeriti snage na stadionu u Humskoj.
Tokove oba meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nećete biti u Humskoj? Nikakav problem, obezbeđena čak DVA prenosa Večitog derbija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

Sjajne vesti za navijače...Jubilarni 200. Večiti derbi biće odigran u okviru polufinala Kupa Srbije večeras od 20 časova...Dobre vesti za sve navijače koji nisu u mogućnosti da dođu u Humsku jeste da će na teritoriji Srbije moći da isprate čak dva prenosa...Standardno, Arena Sport će prenositi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.