Večiti u problemu - ONI žele novac i ne idu dok ga ne dobiju!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti u problemu - ONI žele novac i ne idu dok ga ne dobiju!

Dvojica fudbalera koja se nisu proslavila u najjačim klubovima Srbije, trenutno su sa ekipom i ne žele da je napuste sve dok ne dobiju ono što im pripada.

Sa "večitima" nikada nije dosadno.

U oba kluba se radi na dovođenju novih pojačanja, ali definitivno će biti i odlazaka.

Što se tiče Partizana, Ivan Tomić je rekao da ne računa na nekoliko fudbalera koji su imali priliku kod Ljubinka Drulovića i Zorana Milinkovića, a jedan od njih jeste i Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fabrisio.

On je formalno i dalje član Partizana, iako ekipa iz Humske želi da ga se otarasi, o čemu smo već pisali juče.

Ono što je sada problem za Partizan, jeste činjenica da Fabrisio ne želi da ode, a da mu se sve ne isplati do poslednjeg dinara. Dakle, neće biti sporazumnog raskida ugovora, ukoliko do raskida dođe biće to na štetu Partizana.



"Juče su mediji objavili kako je FK Partizan obavestio menadzera Fabrisija da ne mora više da dolazi... Igrač se vratio i postupio ispravno jer ima važeći ugovor sa klubom... Partizanu jedino ostaje nada da će se dogovoriti mirnim putem, ako igrač ne bude želeo da ode klub će morati sve da mu ispati do kraja ugovora... Ako raskinu sa igračem jednostrano ugovor, opet će morati sve da mu plate, kako okrenu platiće...

U ovakvim situacijama kada ugovor traje još 6 meseci strani klubovi uglavnom ponude igraču da mu isplate 3 plate unapred i da ode, i to je bolje nego da ostane pa na kraju da moraju da plate sve... Sve u svemu kada se angažuje stranac mora se misliti o najsitnijim detaljima. A to što je tražio pare je normalno, neće im oprostiti kao što ni mi Srbi nikome ne opraštamo kada igramo u inostranstvu..."
, napisali su iz Sindikata "Nezavisnost" na fejsbuk stranici.

Na drugoj strani, pojavio se neuništivi Džošua Parker.

On nije otišao sa ekipom u Sloveniju, trenira samostalno sa trenerima iz omladinske škole Crvene zvezde. Nakon pozajmice koju je proveo u Aberdinu vratio se u Zvezdu sa kojom ima važeći ugovor.

On, prema saznanjima Monda, ne želi da napusti Zvezdu dok mu ne bude sve isplaćeno, tako da do sporazumnog raskida neće doći, što je i potpuno očekivano.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I PARTIZAN PARKERA ZA TRKU IMA: Ko to voli crno-bele do poslednjeg dinara?

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2016

Jedan prvotimac Partizana odlučan je u nameri da ostane član kluba, i u tome ga može sprečiti samo jedna stvar…. . Dobro pogađate, u pitanju je novac.. Ukoliko onaj drugi deo niste pogodili, u pitanju je bivši štoper Partizana, Fabrisio. . Iako ne dolazi direktno od njega, na Fejsbuk stranici...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.