Većina gleda samo Zvezdu i Partizan, takvi smo kakvi smo VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 20:50

"Većina gleda samo Zvezdu i Partizan, takvi smo kakvi smo" VIDEO

Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, još jednom je ponovio zahtev za formiranjem profesionalne lige.

Iskusni stručnjak je posmatrao Kupa Radivoja Koraća i čestitao Zvezdi na prvom trofeju u sezoni.

Pešić je u Nišu video mnogo pozitivnih stvari, za koje smatra da mogu biti sjajna osnova. Stoga je odlučio da pošalje poruku odgovornim u savezu.

"U Nišu je bilo dosta interesantno. Posle Niša ćemo se složiti da odgovorni moraju da sednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se dogovore da mi imamo našu jedinstvenu profesionalnu ligu, videlo se da tu ima dobrih ekipa. Borac Čačak, Čačak 94, Vojvodina, Subotica se pojavljuje kao važan centar. Bilo je dosta dobro. Znam da većina kod nas gleda samo Zvezdu i Partizan, takvi smo kakvi smo, ali tamo se videlo i drugih kvaliteta", rekao je Pešić, pa se našalio na račun organizatora u "Čairu" zbog situacije kada je zbog nestanka struje odložen meč Srbije:

"Nije bilo incidenta, bilo je dobra organizacija, na boljem nivou nego ranijih godina, koliko sam ja video i primetio. Struja je bila na vreme, agregati su bili pripremljeni. Najbolje učiš iz poraza."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.