Vazura: Dugujemo samo za prevoz

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 08:43

Vazura: Dugujemo samo za prevoz

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, oglasio se povodom spekulacija da postoje kašnjenja u isplatama plata igračkom kadru.

On je u razgovoru za "Republiku" sve te glasine nazvao "glupostima i dezinformacijama"

"Plate su redovne, duguje se samo nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk. Imali smo sastanak sa zaposlenima pre dve nedelje, sve je u redu, čak su im i podignute plate. Znamo ko gura tu priču o nemiru u fudbalskom klubu Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i preko koga sa ciljem da ga planski uruši. Kod nas sve normalno funkcioniše, tvrdim da šrajka neće biti, da nema razloga, a ako ga bude ja sam vas slagao", poručio je Vazura.

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze na četvrom mestu tabele Superlige Srbije sa četiri boda manje od ekipe TSC, koja se nalazi na drugom mestu koje donosi kvalifkacije za Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.