Važan igrač Partizana propušta večiti derbi!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 12:08

Važan igrač Partizana propušta "večiti derbi"!

Nije dobro po crno-bele.

Izgledalo je kao da je Partizan u boljoj poziciji pred "večiti derbi", 163. po redu, pre svega zbog činjenice da Crvena zvezda ima problema sa povredom Gavrića, kao i koronavirusom koji imaju Ivanić i Kanga.

Ipak, ima i Stanojević problema sa svojim igračima.

Aleksandar Šćekić će propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "večiti derbi" zbog povrede sa kojom se vratio sa reprezentativne dužnosti, prenosi "Telegraf".

Radi se o povređenom zglobu na utakmici protiv Luksemburga, pa je vezista ispao iz konkurencije za sastav za nedelju.

Stanojević je, ipak, na sredini terena dobro obezbeđen igračima, pa će pronaći način da ga zameni. Pitanje je, da li su mu poremećeni planovi?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STANOJEVIĆEVE MUKE: Šćekić propušta večiti derbi sa Zvezdom

Izvor: Kurir, 17.Okt.2020

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić, vratio povređen sa reprezentativnih okupljanja Crne Gore i neće konkurisati za sastav u meču sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.