Vaterpolisti Voše bolji u derbiju

Izvor: B92, 31.Okt.2010, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Voše bolji u derbiju

U derbiju drugog kola Kupa Srbije, vaterpolisti Vojvodine savladali su Crvenu zvezdu VET u Beogradu sa 5:3 (1:2, 1:0, 0:0, 3:1).

U drugom meču B grupe, Singidunum je bio bolji od Niša rezultatom 9:6. Vojvodina se sada sa dve pobede nalazi na čelu B grupe.

Crvena zvezda i Singidunum imaju po jednu pobedu i poraz, dok je Niš još uvek bez pobede. U A grupi, Partizan ima dve pobede, drugo mesto dele Beograd i ŽAK, dok je TENT bez trijumfa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Crvena zvezda je dobro počela meč i povela sa 2:0 golovima Rašovića i Antonijevića, ali je u nastavku meča napad bio veliki problem za ekipu Viktora Jelenića. Do svog trećeg gola, Crvena zvezda je došla tek 44 sekunde pre kraja. U međuvremenu, Vojvodina je preko Basare u finišu prve četvrtine smanjila, da bi zatim, sredinom drugog perioda Vapenski izjednačio.

Posle dugog perioda od 13 minuta bez gola, Vuksanović početkom poslednje četvrtine dovodi Vojvodinu u prednost, koju je Basara duplirao. Na kraju , Ranđić postavlja konačnih 5:3.

Kup Srbije

A grupa, drugo kolo:

Beograd – TENT 14:3, Partizan Rajfajzen – ŽAK 16:4

Tabela: Partizan 6, Beograd 3, ŽAK 3, TENT 0.

B grupa, drugo kolo:

Singidunum – Niš 9:6, Crvena zvezda VET – Vojvodina 3:5

Tabela: Vojvodina 6, Crvena zvezda 3, Singidunum 3, Niš 0.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.