Izvor: Beta, 07.Nov.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana se nadaju pobedi

BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Direktor vaterpolo kluba Partizan Mirko Bradajić kazao je da bi pobeda u Budimpešti, u sredu protiv Vašaša u 2. kolu Evrolige, "povećala šanse" crno-belih za plasman u drugu fazu tog takmičenja.

"Očekuje nas duel sa možda najjačom ekipom u grupi. Imamo povoljan skor sa Vašašom, ali svaka utakmica je epizoda za sebe. Pobeda bi nam olakašala posao i povećala šanse za plasman u drugu fazu", ocenio..
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Evroliga

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana veruju u pobedu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2011

Pobeda protiv Vašaša u Budimpešti u drugom kolu Evrolige, povećala bi šanse Partizana za plasman u drugu fazu tog takmičenja, rekao je danas direktor vaterpolo kluba crno-belih Mirko Bradajić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vaterpolisti Partizana se nadaju pobedi

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2011

BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Direktor vaterpolo kluba Partizan Mirko Bradajić kazao je da bi pobeda u Budimpešti, u sredu protiv Vašaša u 2. kolu Evrolige, "povećala šanse" crno-belih za plasman u drugu fazu tog takmičenja... BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Direktor vaterpolo kluba...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.