Vaterpolisti Partizana eliminisani iz Evrolige

Izvor: Glas javnosti, 26.Feb.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana eliminisani iz Evrolige

SEGEDIN - Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ovogodišnje Evrolige pošto su u gostima izgubili od Segedina sa 9:8 (4:3, 1:1, 2:2, 2:2) u utakmici poslednjeg kola C grupe.

Crno-belima je bila potrebna pobeda za osvajanje drugog mesta, pošto je prvo pripalo ekipi Segeda, dok je trijimfom protiv Egera od 13:9 Vašaš zauzeo drugu poziciju.

Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tokom čitavog meča jurio prednost protivnika. Domaćin se odlepio u finišu meča kada je pri rezultatu 6:6 napravio seriju od 3:0 i rešio pitanje pobednika.

Do kraja meča crno-beli su uspeli samo da ublaže poraz.

Po dva gola za Partizan postigli su Vujasinović i Vukićević, dok je Seged predvodio dvostruki strelac Čaba Kiš.

Ekipu

Partizana u Segedinu vodio je Uroš Stevanović, umesto prvog trenera

Igora Milanovića koji je zbog porodičnih problema bio sprečen da bude na

utakmici.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATERPOLISTI PARTIZANA ELIMINISANI IZ EVROLIGE

Izvor: Kurir, 26.Feb.2012

SEGEDIN - Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ovogodišnje Evrolige pošto su u gostima izgubili od Segedina sa 9:8 (4:3, 1:1, 2:2, 2:2) u utakmici poslednjeg kola C grupe...SEGEDIN - Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ovogodišnje Evrolige...

Nastavak na Kurir...

Crno-beli predali evropsku krunu

Izvor: Danas, 26.Feb.2012

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Evrolige pošto su u poslednjem meču C grupe poraženi u gostima od Segeda sa 9:8 (4:3, 1:1, 2:2, 2:2). Crno-belima je za nastavak takmičenja bio neophodan trijumf u ovom meču, a pošto se to nije dogodilo izvesno je da će...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.