Vašington izabrao Jana Veselija na draftu

Izvor: Politika, 24.Jun.2011, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington izabrao Jana Veselija na draftu

BEOGRAD – Ekipa Vašington Vizardsa izabrala je češkog košarkaša Jana Veselija kao šestog „pika” na draftu NBA lige koji je održan u noći između četvrtka i petka.

Veseli je prethodne tri sezone igrao za beogradski Partizan, sa kojim je u domaćim i regionalnim takmičenjima osvojio devet trofeja.

Prvi „pik” na ovogodišnjem draftu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << NBA lige bio je igrač univerziteta Đuk Kajri Irving, koga su odabrali Klivlend Kavalirsi.

Pre Veselija svoje visoko mesto na draftu našla su još dvojica Evropljana, turskog centra Enesa Kantera je sa četvrte pozicije odabrala Juta, a odmah nakon toga Toronta je izabrao Litvanca Jonasa Valančijunasa.

Beta

objavljeno: 24/06/2011
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jan Veseli u Vizardsima

Izvor: RTS, 24.Jun.2011

Jan Veseli nastavlja karijeru u glavnom gradu SAD i biće novi član Vašington Vizardsa. Čeh izabran sa šeste pozicije. Prvi pik Kajri Irving otišao je u Klivlend, dok je Derik Vilijams, sa druge pozicije, pojačao Minesotu. Klivlend izabrao Mačvana...Vašington Vizardsi izabrali su, sa šeste pozicije,...

Nastavak na RTS...

NBA draft izazvao veliku pažnju košarkaške javnosti: Veseli novi čarobnjak

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2011

NBA timovi su u noći između četvrtka i petka birali na draftu košarkaše kojima će pojačati svoje redove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Irving prvi pik Klivlenda, Veseli u Vašingtonu

Izvor: Glas javnosti, 25.Jun.2011, 07:02

BEOGRAD – Klivlend Kavalirsi izabrali su plejmejkera Kirija Irvinga kao prvog pika na ovogodišnjem NBA draftu, dok je dojučerašnjeg člana Partizana Jana Veselog kao šetog pika izabrao Vašington...Klivlend je prvi put posle 2003. godine kada je birao Lebrona Džejmsa imao čast da otvori draft...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.