Varga: Razočaran sam

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varga: Razočaran sam

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga bio je razočaran posle remija protiv Radničkog iz Niša (0:0) na stadionu u Humskoj i poručio da crno-beli nisu zaslužili pobedu.

- Veoma smo razočarani jer smo osvojili samo dva boda u prva dva kola u nastavku sezone. Protiv Voždovca smo velikih problema u odbrani, a danas nije bilo mnogo šansi. Uspeli smo samo da popravimo defanzivni deo igre, ali smo totalno podbacili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u napadu. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici i ono malo šansi nismo iskoristili. Nažalost, nismo ni zaslužili više od boda - rekao je Varga novinarima posle utakmice.

Trener Nišlija Milan Rastavac istakao je da je njegov tim odigrao još jedan odličan meč i dodao da se nada da će u narednim utakmicama nastaviti u istom ritmu.

- Svakako smo zadovoljni, s obzirom na rivale u prva dva meča proleća. Rezultaski pre svega, ali i igrom koja raste, što me posebno raduje. Veliki put je pred nama i nadam se da su unutar kluba toga sesni. Učinićemo sve da nastavimo sa ovakvom igrom - rekao je Rastavac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.