Varga: Nismo ni zaslužili da pobedimo

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varga: Nismo ni zaslužili da pobedimo

Pomoćni trener Marka Nikolića izuzetno kritičan prema igri svog tima...

Partizan je podbacio i u drugoj utakmici u nastavku sezone, na domaćem terenu nije uspeo da savlada Radnički iz Niša, a meč je završen bez golova. Pomoćni trener Marka Nikolića na klupi crno-belih, Zvonko Varga, nije ponudio nikakvo objašnjenje niti izgovor, već je kritikovao igru tima koji je morao da predvodi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klupe zbog kazne koju još uvek izdržava šef stručnog štaba Partizana.

„Veliko razočarenje. Svega dva boda smo osvojili u nastavku sezone. Protiv Voždovca smo imali velikih problema u organizaciji odbrane, a utakmice je bila izrazito otvorena, dok smo večeras protiv Nišlija bili očajni u napadu. Ništa od onog što je dogovoreno u svlačionici nismo ispoštovali, a onu šačicu šansi koje smo uspeli da stvorimo, nismo realizovali kako treba. Nismo ni zaslužili više od remija.”, priznao je Zvonko Varga.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.