Vanredno u Partizanu, šta će danas biti saopšteno?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u Partizanu, šta će danas biti saopšteno?

Navijači crno-belih nestrpljivo iščekuju obraćanje predsednika kluba.

Da li će današnji dan biti prekretnica za crno-bele kada je u pitanju nastavak tekuće sezone?

Pristalice Partizana danima i nedeljama već najavljuju dolazak Radeta Zagorca u Partizan, pa oni najoptimističniji veruju da je povod današnje vanredne konferencije za medije upravo taj transfer.

Ipak, ako se osvrnemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ono što se sinoć dešavalo u hali ''Aleksandar Nikolić'', ali i posle meča između Partizana i Albe, utisak je da će neke druge teme biti na dnevnom redu od 16:30h, kada bi novinarima trebalo da se obrati prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Podsetimo, tokom meča koji je Partizan izgubio sa ubedljivih 96:80, deo navijača pokazao je veliko nezadovoljstvo igrom crno-belih, a s tim u vezi tražio se i odlazak trenera Miroslava Nikolića.

Tokom noći, ali i jutros, svoje nezadovoljstvo mnogim stvarima iskazivao je i novi centar Partizana Samardo Samjuels. Opširnije o tome u prilogu, a verujemo da će predsednik Partizana danas izneti stav uprave kluba o ovim najnovijm dešavanjima.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VESTIONLINE saznaju: Zagorac potpisuje za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Lepe vesti za navijače Partizana. Posle dosta nagađanja i neproverenih informacija oko Radeta Zagorca prema informacijama do kojih su došle VESTIONLINE na vanrednoj konferenciji za medije koju je sazvao predsednik crno-belih Ostoja MIjailović pojaviće se i reprezentativac Srbije...To može da znači...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.