Vanredno u KKP: Slučaj Semjuels i Mutina sudbina?

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u KKP: Slučaj Semjuels i Mutina sudbina?

KK Partizan, dan posle poraza od Albe 96:80 u 6. kolu EK, zakazao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti predsednik Ostoja Mijailović.

Mijailović će pred novinare izaći od 16.30 na stadionu u Humskoj u trofejnoj sali košarkaškog kluba.

Vanredna konferencija zakazana je nakon brojnih dešavanja na jučerašnjem meču, poput skandiranja dela navijača da trener Miroslav Nikolić podnese ostavku, kao i javnih kritika jamajčanskog košarkaša Samarda Semjuelsa upućenih Nikoliću, pristalicama crno-belih, ali i seksitičkog komentara na racun novinarki.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vanredno u KK Partizan: Mijailović izlazi ispred novinare

Izvor: RTS, 15.Nov.2017

. Košarkaški klub Partizan, dan posle poraza od Albe 96:80 u 6. kolu Evrokupa, zakazao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti predsednik Ostoja Mijailović.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.