Vanja napada svoj Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja napada svoj Partizan

Naj­tro­fej­ni­ji va­ter­po­lo klu­bo­vi na sve­tu u subotu će (19.30) od­me­ri­ti sna­ge na Ba­nji­ci, u utak­mi­ci za tre­ći Tro­fej „Par­ti­za­no­ve le­gen­de”.
Sa­sta­će se Par­ti­zan Raj­faj­zen, še­sto­stru­ki pr­vak Evro­pe (pro­šle se­zo­ne sa cr­no-be­li­ma se iz­jed­na­čio Pro Re­ko), i za­gre­bač­ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mla­dost, ko­ja u svo­joj ri­zni­ci ima se­dam pe­ha­ra šam­pi­o­na Sta­rog kon­ti­nen­ta, sa no­vom per­ja­ni­com Va­njom Udo­vi­či­ćem.
Na­ža­lost, tur­nir se ove go­di­ne sveo na jed­nu utak­mi­cu. Tre­ći uče­snik je tre­ba­lo da bu­de Pri­mo­rac, ko­ji je u po­sled­nji čas od­u­stao, jer igra­či zbog ne­is­pla­će­nih za­ra­da ni­su hte­li da pu­tu­ju u Be­o­grad. Me­đu­tim du­el ve­li­ka­na svet­skog va­ter­po­la iz Be­o­gra­da i Za­gre­ba ipak oprav­da­va ugled me­mo­ri­jal­nog tak­mi­če­nja
- Ve­o­ma vo­lim tur­nir „Par­ti­za­no­ve le­gen­de“; ko­jim tre­ću go­di­nu za re­dom otva­ra­mo se­zo­nu. Za­i­sta je iz­u­zet­na stvar oda­ti po­čast ve­li­kim aso­vi­ma na­šeg va­ter­po­la ko­ji su igra­li u Par­ti­za­nu, a vr­lo le­pa ide­ja je da na „Le­gen­da­ma“ uče­stvu­ju sa­mo klu­bo­vi ko­ji su osva­ja­li ti­tu­le pr­va­ka Evro­pe – ka­že tre­ner Par­ti­za­na Igor Mi­la­no­vić.
Jed­na utak­mi­ca ma­nje ipak ne re­me­ti pla­no­ve pri­pre­ma cr­no-be­lih.
- Žao mi je što je Pri­mo­rac u te­škoj si­tu­a­ci­ji, zbog ko­je ni­je do­šao. Žao mi je što tre­ner Ko­to­ra­na, moj pri­ja­telj Ran­ko Pe­ro­vić ima te pro­ble­me. Ali, što se nas ti­če, Par­ti­za­nu utak­mi­ce ni­su pro­blem. Ima­mo is­ku­snu eki­pu, igra­či Par­ti­za­na ima­ju iza se­be ogro­man broj me­če­va. Za­to će me­ni kao tre­ne­ru naj­va­žni­ji po­sao bi­ti da za­dr­žim sve­ži­nu i mo­ti­va­ci­ju svo­jih va­ter­po­li­sta, jer naš tim ni­je vi­še mlad – oce­nju­je pr­vi struč­njak sa­sta­va sa Ba­nji­ce. - Utak­mi­ca, kao i spa­ring tre­nin­zi sa kva­li­tet­nom eki­pom Mla­do­sti, od ko­je smo mi za ni­jan­su sta­ri­ji i is­ku­sni­ji, će nam bi­ti do­bra pro­ve­ra.
Zva­nič­na tak­mi­če­nja po­či­nju na­red­nog vi­ken­da, ka­da star­tu­je Kup Sr­bi­je.
- Kao i pro­šle go­di­ne do­ma­će tak­mi­če­nje je za nas, pre sve­ga, u funk­ci­ji pri­pre­ma za Evro­li­gu. Ima­mo do­volj­no vre­me­na da se spre­mi­mo za iz­la­zak na evrop­sku sce­nu. Još na­red­ne sed­mi­ce će­mo tre­ni­ra­ti jed­nom dnev­no, a on­da po­či­nje rad pu­nom pa­rom – na­ja­vlju­je Mi­la­no­vić I. Ćur­čić
US­PE­SI RI­VA­LA
Pr­vak dr­ža­ve: Par­ti­zan 23 – Mla­dost 16 (6 u Ju­go­sla­vi­ji, 10 u Hr­vat­skoj)
Na­ci­o­nal­ni kup: Par­ti­zan 20 – Mla­dost 6 (1+5)
Šam­pi­on Evro­pe: Par­ti­zan 6 – Mla­dost 7
Kup po­bed­ni­ka ku­po­va: Par­ti­zan 1 – Mla­dost 2
Tro­fej LEN: Par­ti­zan 1 – Mla­dost 1
Su­per­kup Evro­pe: Par­ti­zan 1 – Mla­dost 3
Me­di­te­ran­ski kup: Par­ti­zan 1 – Mla­dost 2
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.