Vanja: Ne razumem zvižduke; Novica: Bledo izdanje

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja: Ne razumem zvižduke; Novica: Bledo izdanje

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je da ne može da shvati zvižduke navijača, dok je Novica Veličković istakao da su primali prelako poene.

"Na poraz je dosta uticala atmosfera sa tribina. U ovakvoj atmosferi smo igrali Novica (Veličković), (Mihajlo) Andrić i ja. Ostalima je prvi put. Zvižduci i pojedine povici su ih sigurn uzdrmali... Ljudski je grešiti i ne mogu da shvatim što se zviždi ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je neko šutnuo loše, što nije pogodio. Možda je ta neka stvar uticala malo", rekao je Vanja Marinković posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su danas u Beogradu od nemačke Albe sa 96:80 (21:19, 33:21, 19:18, 23:22) u šestom kolu Grupe C Evrokupa.

Kapiten Partizana Novica Veličković kazao je da je Alba timskog igrom došla do trijumfa.

"Definitivno bledo izdanje, prelako smo primali poene. Oni su ekipa bez ijednog poznatog pojedinca, da znaš da su igrali za neke neke timove, ali igraju kao ekipa, dodaju se, lopta ne stanje. Izgleda da ono u Berlinu i ovo pokazuje razliku", rekao je Veličković.

On je dodao je ekipa Albe teška za branjenje.

"Teški su za branjenje, nisu za džabe u vrhu sa 5/1. Ne znam šta je sa terenom mnogo laganih poena smo primili, mnogo bezveznih koševa, bukvalno te šokira kada ih primiš. To nam je boljka od početka sezone. Igra u kontaktu mora da bude na višem nivou. I protiv Mege smo imali problem sa skokom, ali i danas", kazao je Veličković.

Novica nije želeo da komentariše dešavanja na tribinama i dodao da se ekipa nada prolasku u Top 16 Evrokupa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.