Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 21:00

Valjak bez Jovića na Pazar i Soči

Napadač Partizana povredio meniskus

Nije dobro, ali nije ni tako strašno, kao što glasi čuvena replika iz fenomenalne serije Černobilj, nastala u trenucima kada je nuklearno jezgro pred eksplozijom.

Uglavnom, Partizan neće moći da računa u naredne dve utakmice na Nemanju Jovića, mladog napadača, koji se povredio i izašao na poluvremenu utakmice sa Voždovcem. Kako javlja Telegraf, Jović je danas bio na lekarskim pregledima, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ustanovljeno da ima povredu kolena.

Ustanovljeno je da je Nemanji nagnječen meniskus, pa neće moći da pomogne saigračima na utakmicama protiv Sočija u četvrtak u Rusiji i protiv Novog Pazara koji dan kasnije u Superligi Srbije. Ali, nije povreda ni toliko strašna, pa bi Jović trebalo nakon toga da se vrati u startnu postavu Parnog valjka.

Četiri utakmice odigrao je mladi fudbaler za Partizan ove sezone, po dve u Superligi i Evropi, nije uspeo da se upiše u strelce, ali je u domaćem prvenstvu ostvario dve asistencije.

Kada je Evropa u pitanju, najrealnije zvuči scenario da sjajni Danilo Pantić uskoči u startnu postavu, dok će u Superligi morati da bude tumbanja, jer je Jović „bonus“ igrač, pa će neki drugi fudbaler mlađi od 21 godine morati da zauzme mesto u prvih 11.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.