Valeta grabi ka Partizanu

Izvor: RTS, 04.Jul.2012, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valeta grabi ka Partizanu

Put "Crno-belih" do Lige šampiona gotovo sigurno vodi preko prvaka Malte, Valete, koja je stekla praktično nedostižnu prednost u prvoj utakmici kvalifikacija. Valeta je savladala prvaka Andore, ekipu Lusitansa, čak sa 8:0, tako da joj u revanšu predstoji samo formalnost.

Fudbaleri Valete sa Malte pobedili su večeras na svom terenu Lusitans iz Andore sa ubedljivih 8:0, u utakmici 1. kola kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona.

Revanš meč je 10. jula, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobednik ovog duela igraće s beogradskim Partizanom u 2. kolu.

Prvi meč crno-beli igraće u gostima 17. ili 18. jula, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Četvorostruki strelac za Valetu večeras je bio 31-godišnji napadač Majkl Mifsud. Dva gola postigao je 22-godišnji Brazilac Džonatan Benitez de Konseisao, a po jedan Džonatan Karuana i Edmond Ejdžijus.

Rezultati prvih utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona:

Valeta (Malta) - Lusitans (Andora) 8:0 (6:0)

Didelanž (Luksemburg) - Tre Pene (San Marino) 7:0 (2:0)

Linfild (Severna Irska) - B36 Toršavn (Farska Ostrva) 0:0

Revanš utakmice na programu su sledećeg utorka.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valeta izvestan protivnik Partizan u kvalifikacijama LŠ

Izvor: Kurir, 04.Jul.2012

Valeta je, naime, na domaćem terenu savladala prvaka Andore, ekipu Lusitansa, čak sa 8:0 (6:0), tako da joj u revanšu predstoji samo formalnost..BEOGRAD - Fudbaleri Partizana će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gotovo sigurno igrati protiv prvaka Malte, ekipe Valete, koja je  stekla...

Nastavak na Kurir...

Partizan pobeđuje na pripremama i čeka Valetu u LŠ

Izvor: Glas javnosti, 04.Jul.2012

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gotovo sigurno igrati protiv prvaka Malte, ekipe Valete, koja je stekla praktično nedostižnu prednost u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija...Valeta je, naime, na domaćem terenu savladala prvaka Andore, ekipu Lusitansa,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.