VULETIĆ POSTAJE PRVI ČOVEK PARTIZANA: Spreman sam da preuzmem funkciju! Otkriveno i kako je Vučelić

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 00:13

VULETIĆ POSTAJE PRVI ČOVEK PARTIZANA: "Spreman sam da preuzmem funkciju!" Otkriveno i kako je Vučelić

Nesvakidašnja situacija.

Nezapamćeno stanje u Humskoj, Partizan bi u narednom periodu mogao da vodi potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

Čovek koji je postao sinonim prepucavanja sa svim strukturama u redovima ljutog rivala Crvene zvezde, trebalo bi da bude vršilac dužnosti predsednika ako se desi da klub iz Humske postane načisto obezglavljen.

To će biti realnost srpskog viceprvaka ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sutra suspenduje generalnog direktora Miloša Vazuru zbog izjava nakon 163. večitog derbija kada je poručio da je sudija Novak Simović "dobio poziv koji se ne odbija". Za to mu prema pravilniku preti kazna od šest do 12 meseci suspenzije ili samo novčana sankcija.

Kako se predsednik Partizana, Milorad Vučelić, trenutno bori protiv korone, jasno je da bi uloga lidera pripala Vuletiću, koji kaže da je spreman da preuzme funkciju vršioca dužnosti predsednika, ali da se nada da do tog scenarija neće doći.

- Još ne mogu ništa da tvrdim sa sigurnošću jer, pre svega, kazna Disciplinske komisije FSS još nije ozvaničena, ali moram da kažem da ćemo mi sigurno uložiti žalbu na istu, bilo kakva odluka bila. Takođe, očekujem da i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dobije istu visinu kazne, kao i naš direktor Miloš Vazura. Ipak, smatram da sam spreman da preuzmem mesto vršioca dužnosti predsednika Partizana - rekao je Vuletić za Srpski telegraf i dodao:

- Prema statutu kluba, ukoliko predsednik ne može privremeno da obavlja svoje radne obaveze, koje mu sleduju po funkciji, zakazuje se Skupština kluba. Mi bismo je svejedno zakazali jer mora da se održi do kraja godine, ali je pitanje zbog situacija sa koronom da li ćemo je održati i na koji način. Ako se to desi, skupština bi izglasala kandidata i potvrdila njegovu privremenu funkciju kao prvog čoveka kluba. A u klubu postoje ideje da se određene ingerencije predsednika prebace i na počasnog predsednika kluba gospodina Ćurkovića.

Vuletić je pričao i o zdravstvenom stanju Milorada Vučelića.

- Prema poslednjim informacijama koje imam, gospodin Vučelić je dobro, sve je bolje. Ja predsedniku želim brz oporavak jer je za Partizan bitno da u ovom trenutku ima predsednika sposobnog kao što je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.