VUJOŠEVIĆ: Poranilo se sa brigom za Partizan

Izvor: Kurir, 03.Mar.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ: Poranilo se sa brigom za Partizan

Ovaj tim je jako talentovan i ima perspektivu, a utakmice koje predstoje će pokazati kolika je ona, rekao je Vujošević

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su košarkaši koje trenira počeli  da pokazuju iskustvo koje su sticali tokom sezone, kao i da će u preostalim kolima pokazati koliku perspektivu ima.

"Ova mlada ekipa je mnogo sticala iskustvo tokom sezone i sada je počela da ga plasira...Pokazalo se da su se i oni koji su se mnogo zabrinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Partizan poranili sa tom brigom... Ovaj tim je jako talentovan i ima perspektivu, a utakmice koje predstoje će pokazati kolika je ona", rekao je Vujošević.

Partizan je u neizvesnoj završnici u gostima pobedio Cedevitu sa 77:76, iako je nešto više od minut pre kraja gubio sa sedam poena razlike.

"Utakmica je bila izuzetno značajna za obe ekipe. Cedevita ima kvalitetan tim, koji tokom najvećeg dela sezone nije uspeo da prikaže kvalitet, ali je večeras igrala veoma dobro...Momci su se borili sve vreme. Možda zvuči paradoksalno, ali nam je pomagalo to što je razlika bila takva da bi nam odgovarala u određenim krugovima, a kada smo se spustili ispod tri, onda je to donelo rasterećenje za poslednji šut", rekao je Vujošević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.