VUJOŠEVIĆ: Olako smo gubili prednost

Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ: Olako smo gubili prednost

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević uprkos novom porazu u regionalnom takmičenju, posle duela sa Igokeom u Laktašima, nije bio previše nezadovoljan ističući kvalitete domaće ekipe uz podsećanje da njegova ekipa igra dva puta nedeljno što im veoma teško pada jer još uvek nisu kompletni.
FOTO: STARSPORT

- Čestitam Igokei na pobedi. Olako smo u momentima kada smo na početku utakmice i početkom treće četvrtine lako gubili prednost i puštali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << domaćinu serije. Igokea dobro igra, posebno utakmicu sa Cedevitom u Zagrebu, kada su bili na jednoj lopti do kraja, bio dovoljan signal upozorenja. Bili su rasterećeniji, prepoznavali su bolje momente kada se lomi utakmica, imali su bolju preciznost iz otvorenih pozicija i ja im čestitam iskreno. Ekipe koje igraju domaće takmičenje su u prednosti u odnosu na one koje, kao mi, igraju na dva fronta. Međutim, to ne može da bude opravdanje, pogotovo nama, rekao je Duško Vujošević po završetku utakmice u Laktašima.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

PARTIZAN BIRA NOVO RUKOVODSTVO: Izbori u decembru


SMENA TRENERA: Sosijedad se zahvalio Arasarteu, Mojes zamena?


PREMIJER LIGA BIH: Tuča navijača pokvarila derbi (FOTO) (VIDEO)




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.