VUJOŠEVIĆ O PARTIZANU: ”Veliki uspeh, nadam se ne i konačni”

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 15:26

VUJOŠEVIĆ O PARTIZANU: ”Veliki uspeh, nadam se ne i konačni”

Crno-beli posle 13 godina u plej-ofu Evrolige...

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana, Duško Vujošević, u kratkoj izjavi za portal "Basketball Sphere" dotakao se plasmana crno-belih u plej-of Evrolige.

Partizan je sinoć u neizvesnoj završnici nadigrao Monako, pobedio sa 88:84 i tako je do mesta među osam najboljih u elitnom takmičenju posle 13 godina, kada je upravo Vujošević sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupe vodio Beograđane, tada i do fajnal-fora u Parizu, preko Makabija u plej-ofu.

- Ne ulazeći u neke dublje analize, kao i svaki partizanovac, radujem se uspesima kluba. Ovaj je veliki, nadam se ne i konačni uspeh - rekao je proslavljeni stručnjak za gore pomenuti sajt.

Partizan je te 2010. godine zaustavljen u polufinalu, posle drame protiv Olimpijakosa. Klub iz Humske sada ima priliku da ponovi isti uspeh, ali pre toga mora da preskoči i jednu prepreku.

Ko će se suprotstaviti ekipi Željka Obradovića na putu ka novom podvigu, biće poznato naredne sedmice.

Ono što je sigurno, to je da crno-beli ne mogu da budu osmi pred doigravanje. Peto mesto donelo bi im ponovni susret sa Monakom, a šesto i sedmo verovatno jednog od španskih giganata Real ili Barselonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.