VUJOŠEVIĆ O NOVOJ UPRAVI U HUMSKOJ: Bilo bi šarlatanski smeniti Marka Nikolića

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ O NOVOJ UPRAVI U HUMSKOJ: Bilo bi šarlatanski smeniti Marka Nikolića

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da se nada da će fudbalski klub pomagati ostale klubove iz porodice crno-belih.
"Zdrav fudbalski klub bi mogao da bude grana i osnova na koju mogu da se oslone i ostali članovi sportskog društva, pre svega košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << klub. Nisam pravnik i nisam znao mehanizme izbora, ali želim im da dobro vode fudbalski klub", rekao je Vujošević na konferneciji za medije u Pioniru.

 
On je dodao da je neozbiljno menjati trenera Marka Nikolića, pod čijim vođstvom je Partizan stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.
"Malo je šarlatanski menjati trenera koji ima šest bodova prednosti, srećom, ukočili su se i nisu napravili grešku. Verovatno je to bio deo nekih predizbornih obećanja".
Vujošević je istakao da ne želi da komentariše način na koji je nova uprava preuzela klub iz Humske.
"Mene kao predsednika Sportskog društva interesuje da oni odgovorno i beskompromisno rade taj posao, kao pravi partizanovci. Ne znam da li će da pomognu KK Partizan. Vidim da su zauzeli poziciju da sačuvaju tim tokom prelaznog roka, što je za pohvalu, da je uvedeno grejanje na stadion, ali ne bi trebalo da se tu stane. Nadam se da i druge stvari koje su obećali neće biti ''Beograd na vodi'', nego da će se realizovati", zaključio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.