VUJKE, HVALA ZA SVE: Partizan potvrdio transfer Vujačića u Rusiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 10:21

VUJKE, HVALA ZA SVE: Partizan potvrdio transfer Vujačića u Rusiju (FOTO)

Iskusni defanzivac pojačaće Rubin iz Kazanja.

Igor Vujačić odlazi iz Partizana. Iskusni defanzivac prelazi u redove Rubina iz Kazanja, a crno-belima će na ime obeštećenja da pripadne milion evra.

Crno-beli su se rano jutros na društvenim mrežama oprostili od Vujačića koji je ostavio dubok trag u dresu Partizana, imajući u vidu da je bio nezamenjiv u prethodnim godinama, posebno je to bio slučaj kod Aleksandra Stanojevića koji ga je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na najbolji mogući način.

Vujačić ima 28 godina, standardni je reprezentativac Crne Gore, a u svojoj karijeri je pored Partizana igrao za Zetu, Vojvodinu, Lođ i Mogren.

⚫️⚪️ Vujke, hvala za sve i srećno! pic.twitter.com/r7abRkDl8R

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 30, 2023

- Vujke, hvala za sve i srećno - napisali su u Partizanu, uz fotografiju na kojoj je ispisan i broj utakmica (129) i broj golova (11).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.