VUČIĆ: TUKAO BIH SE ZBOG GROBARA

Izvor: Kurir, 28.Avg.2010, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: TUKAO BIH SE ZBOG GROBARA

BEOGRAD - Srbi nisu pilići da mogu da ih kolju i da im vade oči! Ovo je juče poručio Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, povodom tuče u Briselu, u kojoj je nekoliko navijača FK Partizan povređeno, a jedan od njih je izgubio oko, pošto ih je napalo desetak navijača Anderlehta pre početka utakmice ova dva kluba.

BEOGRAD - Srbi nisu pilići da mogu da ih kolju i da im vade oči!

Ovo je juče poručio Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povodom tuče u Briselu, u kojoj je nekoliko navijača FK Partizan povređeno, a jedan od njih je izgubio oko, pošto ih je napalo desetak navijača Anderlehta pre početka utakmice ova dva kluba.

- Da sam ja bio na licu mesta, a to znaju starije vođe Grobara koje me poznaju, naravno da bih se tukao na strani naših ljudi protiv bahatih i bezobraznih navijača. Oni znaju da bih to uradio svim srcem i prilično uspešno. A ne moram da vam kažem kako bih to radio za svoju Crvenu zvezdu - poručio je Vučić, jedan od najvatrenijih „delija“.

On je pozvao Vladu Srbije da od belgijskih vlasti zatraži puni nadzor nad procedurom hapšenja i krivičnim postupkom protiv izgrednika.

- Kada se tako nešto kod nas dogodi, mi smognemo snage da kažemo da je to strašno i da ubice treba staviti u zatvor. Ali i ove ubice u pokušaju moraju da završe iza rešetaka, i srpska država za to mora da bude zainteresovana - istakao je Vučić i dodao da Srbija mora da se zainteresuje za taj slučaj jer je reč o odnosu države prema svojim građanima, i da to nema nikakve veze sa navijačkim opredeljenjima.

(S. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.