Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2024, 00:22

VUČIĆ O NOVCU ZA VEČITE: „Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde“

Prvi čovek države je još jednom govorio o ovoj temi Aleksandar Vučić se tokom gostovanja u emisiji „Takovska 10“ na RTS-u dotakao teme ulaganja u Crvenu zvezdu i Partizan i tom prilikom je rekao da se u večite ulaže pet puta više nego pre 2012. godine. Nakon što je zbog reči Željka Obradovića odlučio da ... Read more
The post VUČIĆ O NOVCU ZA VEČITE: „Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Vučić o finansiranju „večitih“: Dobijaju podjednako, Partizan ima više novca od Zvezde u fudbalu

Izvor: Danas, 21.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je gostujući u emisiji „Takovska 10“ na RTS 1 da Crvena zvezda i Partizan dobijaju podjednaku sumu novca od države.

Nastavak na Danas...

VUČIĆ O NAVIJAČIMA: ‘Izmišljate i dodajete broj prisutnih na utakmicama!’

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2024

Nema sumnje da će se navijači dodatno ‘pomamiti’ na društvenim mrežama. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije govorio je prethodnih dana na temu finansija kada su ‘večiti rivali’ u pitanju. Dotakao se i broja navijača na utakmicama Crvene zvezde i Partizana: ‘Kako sam rekao ovima u Zvezdi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.