VUČELIĆ OTKRIO: Evo KADA će biti PRODATI Leonardo i Đurđević (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČELIĆ OTKRIO: Evo KADA će biti PRODATI Leonardo i Đurđević (FOTO)

Partizan na pripremama u Sloveniji.

Dok se vodi bitka da Sejduba Suma konačno pojača Partizan, iako novac koji bi crno-beli morali da plate nije mali, navijači se sa jednakim žarom zanimaju o sudbini Uroša Đurđevića i Leonarda koji se trenutno pripremaju sa ekipom u Sloveniji.

IZAŠLA SUDIJSKA LISTA ZA NAREDNU SEZONU: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iz Partizana stigli INTERESANTNI komentari (FOTO)

SA SAMO JEDNIM POTEZOM: Suma je potvrdio da odlazi iz Slovana (FOTO)

Ovaj dvojac je prošle sezone rešetao protivničke mreže i svakako je među najzaslužnijima što su crno-beli osvojili duplu krunu. S obzirom da se Partizan sprema da zaigra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u kojima im je prvi protivnik podgorička Budućnost, navijači svakako ne bi voleli da neko od dvjice sjajnih golgetera budu prodati tokom leta. To je jasno i predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću.

LEO JE UZNEMIREN: Razlog se NIKAKO neće DOPASTI navijačima Partizana (FOTO)

 - Nema do kraja kvalifikacija nikakve šanse da ode neko od bitnijih igrača. Naravno, postoji način ako neko izabere da ne igra fudbal - stigao je Vučelić i da se našali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.