VRATIĆEMO SE JAČI: Menig očekuje reakciju Partizana naredne sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 10:58

VRATIĆEMO SE JAČI: Menig očekuje reakciju Partizana naredne sezone

Svestan je svega Holanđanin.

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je da su igrači "crno-belih" svesni da su ove sezone morali da ostvare bolje rezultate u Superligi Srbije.

Partizan je u nedelju u Beogradu pobedio kragujevački Radnički 2:1 u 35. kolu Superlige Srbije. "Crno-beli" se nalaze na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa SLS.

- Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice - prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati - rekao je Menig, prenosi zvanični sajt kluba.

On je odgovorio na pitanje u čemu je bio problem poslednjih meseci.

- Sve dolazi iz glave, jer je fudbalu sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. Ako se loše osećaš, to se vidi na terenu... - rekao je Menig.

Fudbaler Partizana je istakao da u timu vlada dobra atmosfera.

- Sada je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda da dobro počnemo novu sezonu - istakao je Menig.

On je istakao da ostaje veliki žal za propuštenim šansama.

- Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa 'večitim' rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači - zaključio je Menig.

Partizan će u narednom kolu SLS gostovati ekipi Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.